Valkosuklaakakku

Valkosuklaakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Valkosuklaakakku

Valkosuklaakakku

Kirpeä puolukan maku taittaa valkosuklaan makua ja luo raikkaan elämyksen. Kahvikakkumainen pohja antaa täyteläisen rakenteen, jota on helppo leikata ja kakku säilyttää mehevyyden, eikä tarvitse kostustusta.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset7 kpl

Pohja

0.500 kg
0.500 kg
vettä
0.150 kg
rypsiöljyä
0.500 kg
kananmunia
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.045 kg
hasselpähkinärouhetta
0.025 kg
leivinjauhetta
0.010 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
3.750 kg (7 kpl à 0.536 kg)

Täyte & kuorrutus

2.000 kg
1.000 kg
valkosuklaata
1.000 kg
4.000 kg (7 kpl à 0.571 kg)

Lisäksi

1.200 kg
1.200 kg (7 kpl à 0.171 kg)

Koristeluun

0.500 kg
0.200 kg
puolukoita
0.400 kg
valkosuklaata
1.100 kg (7 kpl à 0.157 kg)
10.050 kg (7 kpl à 1.436 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Kiehauta vesi, öljy ja voi.
  3. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  4. Lisää vaahdon joukkoon kuuma maito-voiseos .
  5. Sekoita kuivat aineet sekaisin ja siivilöi. lisää joukkoon.
  6. Annostele massa voideltuihin vuokiin.
  7. Paista 180°C:ssa n 35 min. Jäähdytä pohja.
  8. Täyte

  9. Lämmitä vanilja-tuorejuustotäyte huoneenlämpöiseksi.
  10. Sulata valkosuklaa. Yhdistä vanilja-tuorejuustotäytteen kanssa.
  11. Sekoita tasaiseksi.
  12. Lisää lopuksi vaahdotettu kerma.
  13. Kokoaminen

  14. Leikkaa pohja kolmeen osaan ja pursota valkosuklaatäytettä ja puolukkatäytettä väliin.
  15. Kuorruta pinta valkosuklaa täytteellä.
  16. Levitä pinnalle kerros puolukkatäytettä. Laita muutama puolukka pinnalle ja viimeistele lämmitetyllä kirkaskuumahyytelöllä.
  17. Koristele valkosuklaalastuilla ja valkosuklaatäyte pursotuksella.
kpl
g
9.8 kg
319 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
319 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
319 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.