Kirpeä puolukan maku taittaa valkosuklaan makua ja luo raikkaan elämyksen. Kahvikakkumainen pohja antaa täyteläisen rakenteen, jota on helppo leikata ja kakku säilyttää mehevyyden, eikä tarvitse kostustusta.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Kirpeä puolukan maku taittaa valkosuklaan makua ja luo raikkaan elämyksen. Kahvikakkumainen pohja antaa täyteläisen rakenteen, jota on helppo leikata ja kakku säilyttää mehevyyden, eikä tarvitse kostustusta.
Pohja | |
---|---|
0.500 kg | |
0.500 kg | vettä |
0.150 kg | rypsiöljyä |
0.500 kg | kananmunia |
1.000 kg | sokeria |
1.000 kg | vehnäjauhoja |
0.045 kg | hasselpähkinärouhetta |
0.025 kg | leivinjauhetta |
0.010 kg | suolaa |
0.020 kg | vaniljasokeria |
3.750 kg (7 kpl à 0.536 kg) | |
Täyte & kuorrutus | |
2.000 kg | |
1.000 kg | valkosuklaata |
1.000 kg | |
4.000 kg (7 kpl à 0.571 kg) | |
Lisäksi | |
1.200 kg | |
1.200 kg (7 kpl à 0.171 kg) | |
Koristeluun | |
0.500 kg | |
0.200 kg | puolukoita |
0.400 kg | valkosuklaata |
1.100 kg (7 kpl à 0.157 kg) | |
10.050 kg (7 kpl à 1.436 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.