Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Vanilja-basilikalassi
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Vanilja-basilikalassi
Vanilja-basilikalassi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
6 annosta
1.000 kg
Valiojogurtti® vaniljaa
0.200 kg
Valio maitoa
0.015 kg
tuoretta basilikaa
0.021 kg
sokeria
Lisäksi
0.000 kg
jäämurskaa
Ohje
Yhdistä kaikki ainekset jäämurskaa lukuun ottamatta tehosekoittimen kulhoon ja sekoita kuohkeaksi juomaksi. Kaada annoslaseihin ja lisää juomiin halutessasi jäämurskaa
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.2 kg
Gluteeniton
74
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valiojogurtti® 1 kg vanilja HYLA®
Valio vapaan lehmän kevytmaito 1 l
Ravintosisältö annoksessa
Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
74 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›