Vanilja-jogurttipusut

Vanilja-jogurttipusut
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vanilja-jogurttipusut

Vanilja-jogurttipusut

Ainekset20 kpl

1.320 kg
0.200 kg
Valio vanilja-jogurttitäytettä
0.300 kg
FS marjasekoitusta

Voiteluun

0.050 kg
kananmuna

Koristeluun

0.060 kg
0.170 kg
sokeria

Ohje

  1. Sulata pullat mielellään yön yli kylmiössä pellille levitettyinä ja muovilla peitettyinä. Kohota vielä huoneenlämmössä 30 min.
  2. Kauli kohonneet pullat soikioiksi ja jaa täyte ja marjasekoitus soikioiden keskelle. Marjasekoituksessa voit lohkoa isommat mansikat puoliksi.
  3. Taita soikiot kaksinkerroin. Ummista painamalla lautasen tai lasin reunalla n. sentin päästä pullien reunasta. Kohota pullia n. 30 min.
  4. Voitele pusut munalla, mutta vältä saumakohtien voitelua, sillä se estää "huulien" kohoamisen paiston aikana. Paista uunissa 170 asteessa n. 12 min.
  5. Viimeistele kastamalla yläpinta (huulet) voisulaan ja sitten hienoon sokeriin.
kpl
g
1.8 kg
281 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
281 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
281 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.