Vanilja-mangorahka

Vanilja-mangorahka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vanilja-mangorahka

Vanilja-mangorahka

Tässä reseptissä mangon makeus ja rahkan happamuus yhdistyvät täydellisesti. Nopea jälkiruoka lounaspöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset6 annosta

Rahkaseos

0.300 kg
0.120 kg
mangososetta
0.010 kg
sokeria
0.200 kg

Koristeluun

0.000 kg
mangoa viipaleina

Ohje

  1. Lisää mausteet rahkan joukkoon. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita rahkaseokseen.
  2. Annostele jälkiruokamaljoihin. Koristele mangoviipaleilla.
kpl
g
0.6 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.