Vanilja-mansikkakääretorttu

Valio Food Solutions

Vanilja-mansikkakääretorttu

Ainekset9 kpl

Pohja

1.290 kg
1.290 kg (9 kpl à 0.143 kg)

Vaniljavoikreemi

0.550 kg
0.300 kg
0.900 kg
vettä
0.020 kg
vaniljasokeria
1.770 kg (9 kpl à 0.197 kg)

Täyte

1.200 kg
1.200 kg (9 kpl à 0.133 kg)
4.260 kg (9 kpl à 0.473 kg)

Ohje

  1. Valmista vaniljavoikreemi: vaahdota voi. Sekoita voivaahtoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Mausta kreemi vaniljasokerilla.
  2. Sulata vetopohjat ja levitä niille kerros mansikkahilloa. Levitä mansikkahillon päälle kerros vaniljavoikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.
kpl
g
4.3 kg
284 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
284 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›