Siirry sisältöön
Vanilja-mansikkakääretorttu

Vanilja-mansikkakääretorttu

Vanilja-mansikkakääretorttu

Ainekset

Pohja

Vaniljavoikreemi

  • 0,550 kg
    Valio suolatonta voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 4x5 kg suolaamaton
  • 0,300 kg
    Valio vaniljakreemijauhetta
    Ihanan vaniljaisen ja takuulla toimivan täytteen niin paistettaviin kuin sellaisenaan tarjottaviin leivonnaisiin loihdit Valio vaniljaisella…
    Valio vaniljainen kreemijauhe 20 kg
  • 0,900 kg vettä
  • 0,020 kg vaniljasokeria

Täyte


Ohje

  1. Valmista vaniljavoikreemi: vaahdota voi. Sekoita voivaahtoon vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi. Mausta kreemi vaniljasokerilla.
  2. Sulata vetopohjat ja levitä niille kerros mansikkahilloa. Levitä mansikkahillon päälle kerros vaniljavoikreemiä. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1338 kcal
Proteiini 13 g
Hiilihydraatti 182,2 g
Rasva 60,4 g
Tyydyttynyt rasva 32,9 g
Ravintokuitu 7,2 g
Suola 1,4 g
Kalsium 3 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 283 kcal
Proteiini 2,8 g
Hiilihydraatti 38,5 g
Rasva 12,8 g
Tyydyttynyt rasva 7 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search