Vanilja-marjapitko

Valio Food Solutions

Vanilja-marjapitko

Ainekset30 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (30 kpl à 0.165 kg)

Täyte

1.500 kg
1.500 kg (30 kpl à 0.050 kg)

Pinnalle

1.200 kg
1.200 kg (30 kpl à 0.040 kg)
7.640 kg (30 kpl à 0.255 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli levännyt taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota vaniljakreemitäytteestä kaksi raitaa ja taita taikina täyteraitojen päälle siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 15 cm:n pitkoiksi. Aseta pitkot pelleille saumapuoli alaspäin.
  4. Nostata pitkot. Voitele pitkot kananmunalla ja pursota keskelle raita vaniljakreemitäytettä.
  5. Paista pitkot 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  6. Koristele pitkot kauden marjoilla ja ruiskuta pintaan kirkaskuumahyytelö.
kpl
g
7.5 kg
267 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
267 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
267 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.