Vanilja-omenamunkki

Vanilja-omenamunkki
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Vanilja-omenamunkki

Vanilja-omenamunkki

Ainekset65 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.300 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
4.230 kg (65 kpl à 0.065 kg)

Täyte

0.780 kg
0.780 kg (65 kpl à 0.012 kg)

Pinnalle

1.040 kg
pomadaa
1.040 kg (65 kpl à 0.016 kg)
6.050 kg (65 kpl à 0.093 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa nauha 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  3. Pursota nauhoille omena-vanilliinitäytettä. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 10 cm:n paloiksi
  4. Nostata munkit ja paista 175 asteisessa uppopaistorasvassa
  5. Pomadoi jäähtyneet munkit.
kpl
g
6.0 kg
280 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.