Vanilja-vadelmakakku

Valio Food Solutions

Vanilja-vadelmakakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.400 kg
digestivekeksejä
0.150 kg

Täyte 1

0.006 kg
liivatelehteä
0.300 kg
0.400 kg
0.100 kg
sokeria
0.010 kg
sitruunamehua
0.200 kg

Täyte 2

0.002 kg
liivatelehti
0.002 kg
vaniljatanko
0.200 kg
0.010 kg
sitruunamehua
0.100 kg

Koristeluun

0.000 kg
0.000 kg
vaniljatankoa

Ohje

  1. Murskaa keksit ja sekoita voin kanssa. Levitä seos irtopohjavuokaan ylös reunoja myöten
  2. Täyte yksi: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä.
  3. Kuumenna vadelmarouhe kiehuvaksi. Jäähdytä ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää, sokerit. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan sitruunamehuun. Kaada sulanut liivate massaan.
  4. Lisää viimeiseksi vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan ja laita se jääkaappiin.
  5. Valmista toinen täyte. Halkaise vaniljatanko ja ota siemenet kulhoon. Säilytä halkaistu vaniljatanko kakun koristeluun. Lisää kaikki muuta aineet samalla tavalla kuin ensimmäiseenkin täytteeseen.
  6. Levitä varovasti toinen täyte ensimmäisen päälle.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään. Lämmitä varovasti kakkuvuoan reunoja, irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.
  8. Koristele vaniljatangolla ja vadelmilla.
kpl
g
1.5 kg
318 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
318 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
23 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.