Siirry sisältöön
Vaniljaboston

Vaniljaboston

Vaniljaboston

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,150 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,010 kg kardemummaa
  • 0,450 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,600 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle

  • 0,300 kg stroisselia

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä vaniljakreemitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 50 g:n painoisiksi paloiksi. Laita halkaisijaltaan 18 cm:n boston -pantojen keskelle voideltu runebergintorttuvuoka. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 7 kpl/panta..
  3. Nostata bostonkakut. Voitele bostonkakut kananmunalla ja ripottele pinnalle stroisselia.
  4. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 975 kcal
Proteiini 20,1 g
Hiilihydraatti 159,5 g
Rasva 25,9 g
Tyydyttynyt rasva 14 g
Ravintokuitu 5,1 g
Suola 1,8 g
Kalsium 94,1 mg
D-vitamiini 0,4 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 270 kcal
Proteiini 5,6 g
Hiilihydraatti 44,2 g
Rasva 7,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 1,4 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search