Vaniljaboston

Valio Food Solutions

Vaniljaboston

Ainekset20 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.450 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.935 kg (20 kpl á 0.247 kg)

Täyte

2.000 kg
2.000 kg (20 kpl á 0.100 kg)

Pinnalle

0.300 kg
stroisselia
0.300 kg (20 kpl á 0.015 kg)
7.235 kg (20 kpl á 0.362 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä vaniljakreemitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 50 g:n painoisiksi paloiksi. Laita halkaisijaltaan 18 cm:n boston -pantojen keskelle voideltu runebergintorttuvuoka. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 7 kpl/panta..
  3. Nostata bostonkakut. Voitele bostonkakut kananmunalla ja ripottele pinnalle stroisselia.
  4. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
kpl
g
7.2 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
50 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.