Vaniljainen juhlaboston

Valio Food Solutions

Vaniljainen juhlaboston

Ainekset20 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.450 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.935 kg (20 kpl á 0.247 kg)

Täyte

0.400 kg
0.400 kg
sokeria
0.125 kg
0.375 kg
vettä
0.200 kg
1.500 kg (20 kpl á 0.075 kg)

Pinnalle

0.600 kg
pomadaa
0.600 kg (20 kpl á 0.030 kg)
7.035 kg (20 kpl á 0.352 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista täyte: Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä täyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 60 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 6 kpl/panta..
  4. Nostata ja voitele.
  5. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia
  6. Pomadoi pinta.
kpl
g
7.0 kg
327 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
327 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
327 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.