Vaniljainen pannacotta

Valio Food Solutions

Vaniljainen pannacotta

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.040 kg
sokeria
0.008 kg
liivatelehtiä
0.300 kg
0.025 kg
vaniljasokeria

Kastike

0.025 kg
vettä
0.060 kg
sokeria
0.300 kg
Valio mustaherukoita

tai Valio mustikoita

Ohje

  1. Kuumenna kahvikerma ja sokeri kattilassa. Lisää joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja puristetut liivatelehdet.
  2. Sekoita jogurtti ja vaniljasokeri keskenään. Yhdistä jäähtynyt kahvikerma jogurtin kanssa. Sekoita tasaiseksi ja annostele annoskulhoihin tai isoon tarjoiluastiaan. Anna hyytyä kylmässä vähintään kolme tuntia tai yön yli.
  3. Valmista pinnalle tuleva mustaherukkakastike. Keitä vedestä ja sokerista liemi. Lisää seokseen mustaherukat ja keitä n. 5 min. Soseuta kastike ja levitä hyytyneen pannacottan pinnalle.

Vinkki

Pinnan voi koristella myös Valio marjakeitolla tai marjoilla.
kpl
g
1.2 kg
118 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
118 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.