Vaniljainen ruusunmarjavaahto

Valio Food Solutions

Vaniljainen ruusunmarjavaahto

Ainekset10 annosta

0.500 kg
sokeroimatonta ruusunmarjasosetta
0.300 kg
0.170 kg
sokeria
0.002 kg
kanelia

Ohje

  1. Sulata jäistä ruusunmarjasosetta huoneenlämmössä n. kaksi tuntia.
  2. Vaahdota kaikki aineet yleiskoneessa samanaikaisesti ja mausta lopuksi kanelilla.
kpl
g
1.0 kg
153 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
153 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Kalsium
225 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
153 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Kalsium
225 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›