Vaniljainen ruusunmarjavaahto

Vaniljainen ruusunmarjavaahto
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Vaniljainen ruusunmarjavaahto

Vaniljainen ruusunmarjavaahto

Ainekset10 annosta

0.500 kg
sokeroimatonta ruusunmarjasosetta
0.300 kg
0.170 kg
sokeria
0.002 kg
kanelia

Ohje

  1. Sulata jäistä ruusunmarjasosetta huoneenlämmössä n. kaksi tuntia.
  2. Vaahdota kaikki aineet yleiskoneessa samanaikaisesti ja mausta lopuksi kanelilla.
kpl
g
1.0 kg
154 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
154 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
154 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›