Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Vaniljainen ruusunmarjavaahto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Vaniljainen ruusunmarjavaahto
Vaniljainen ruusunmarjavaahto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.500 kg
sokeroimatonta ruusunmarjasosetta
0.300 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
0.170 kg
sokeria
0.002 kg
kanelia
Ohje
Sulata jäistä ruusunmarjasosetta huoneenlämmössä n. kaksi tuntia.
Vaahdota kaikki aineet yleiskoneessa samanaikaisesti ja mausta lopuksi kanelilla.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
153
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
153 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
153 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›