Vaniljakätkö

Vaniljakätkö
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Vaniljakätkö

Vaniljakätkö

Ainekset104 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.030 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
5.210 kg (104 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.155 kg
0.470 kg
vettä
0.625 kg (104 kpl à 0.006 kg)

Diplomaattikreemi

0.385 kg
1.165 kg
vettä
1.550 kg
3.100 kg (104 kpl à 0.030 kg)

Väliin

1.040 kg
1.040 kg (104 kpl à 0.010 kg)

Pinnalle

0.052 kg
tomusokeria
0.052 kg (104 kpl à 0.001 kg)
10.027 kg (104 kpl à 0.096 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa.
  2. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 9x9 cm:n paloiksi.
  3. Pursota palojen keskelle vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehtyä vaniljakreemiä. Taita kulmat nyytiksi ja pyöritä varovasti pulliksi. Aseta pullat pellille saumapuoli alaspäin.
  4. Nostata pullat ja paista 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia.
  5. Sekoita vedestä ja vaniljakreemijauheesta tehty vaniljakreemi ja kermavaahto yhteen. Täytä jäähtyneet pullat em. seoksella ja mansikkamarmeladilla. Sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
10.0 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.