Vaniljamunkki

Valio Food Solutions

Vaniljamunkki

Ainekset96 kpl

Munkkitaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.350 kg
kananmunia
0.250 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.805 kg (96 kpl á 0.050 kg)

Täyte

0.960 kg
0.960 kg (96 kpl á 0.010 kg)

Pinnalle

0.576 kg
sokeria
0.576 kg (96 kpl á 0.006 kg)
6.341 kg (96 kpl á 0.066 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Leivo taikinasta pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  4. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi.
  5. Täytä munkit vaniljakreemitäytteellä ja sokeroi munkit.
kpl
g
6.3 kg
280 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
280 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.