Vaniljapulla

Valio Food Solutions

Vaniljapulla

Ainekset98 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.945 kg (98 kpl à 0.050 kg)

Täyte

0.350 kg
0.350 kg
sokeria
0.110 kg
0.340 kg
vettä
0.175 kg
1.325 kg (98 kpl à 0.014 kg)

Pinnalle

0.400 kg
stroisselia
0.400 kg (98 kpl à 0.004 kg)
6.670 kg (98 kpl à 0.068 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Valmista täyte. Sekoita pehmeän voin joukkoon sokeri ja vedestä ja vaniljakreemistä valmistettu vanijakreemi. Sekoita lopuksi joukkoon vaniljakreemijauhe
  3. Leivo taikinasta pyöreitä pullia. Nostata pullat
  4. Voitele pullat kananmunalla ja pursota täyte osittain pullan sisään. Ripottele pinnalle stroisselia
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 8 minuuttia.
kpl
g
6.7 kg
326 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
326 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
326 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g
Kalsium
42 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.