Vaniljasaksipitko

Valio Food Solutions

Vaniljasaksipitko

Ainekset15 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.500 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
3.300 kg
vehnäjauhoja
5.840 kg (15 kpl à 0.389 kg)

Täyte

1.500 kg
1.500 kg (15 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.150 kg
raesokeria
0.150 kg (15 kpl à 0.010 kg)
7.490 kg (15 kpl à 0.499 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä vanijakreemitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 28 cm:n paloiksi. Leikkaa saksikuvio pintaan.
  4. Nostata, voitele ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6.0 kg
297 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
297 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
297 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
53 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›