Vaniljatyyny

Valio Food Solutions

Vaniljatyyny

Ainekset74 kpl

Munkkitaikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.300 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.350 kg
kananmunia
0.250 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.805 kg (74 kpl á 0.065 kg)

Täyte

1.110 kg
1.110 kg (74 kpl á 0.015 kg)

Pinnalle

0.444 kg
sokeria
0.444 kg (74 kpl á 0.006 kg)
6.359 kg (74 kpl á 0.086 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  3. Kauli taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa taikina 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  4. Pursota vaniljakreemitäytteestä raita nauhojen keskelle. Voitele nauhojen reuna kananmunalla. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle.
  5. Leikkaa nauhat 80 g:n munkeiksi. Nostata munkit.
  6. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa kauniin ruskeiksi. Sokeroi munkit.
kpl
g
6.2 kg
276 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
276 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
276 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
29 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.