Vappumunkit täytteillä

Vappumunkit täytteillä
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vappumunkit täytteillä

Vappumunkit täytteillä

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset69 kpl

Esitaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.120 kg
0.010 kg
hiivaa
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.230 kg (69 kpl à 0.032 kg)

Taikina

2.230 kg
esitaikinaa
0.025 kg
suolaa
0.250 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.290 kg
1.500 kg
vehnäjauhoja
4.845 kg (69 kpl à 0.070 kg)

Kanelitäyte

2.000 kg
2.000 kg (69 kpl à 0.029 kg)

Vanilja-tuorejuustotäyte

2.000 kg
2.000 kg (69 kpl à 0.029 kg)

Berrycurd täyte

2.000 kg
2.000 kg (69 kpl à 0.029 kg)

Sitruuna täyte

2.000 kg
2.000 kg (69 kpl à 0.029 kg)

Pinnalle

0.000 kg
hienoa sokeria
0.000 kg
tomusokeria
0.000 kg
kanelia
0.000 kg (69 kpl à 0.000 kg)
15.075 kg (69 kpl à 0.218 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita 20 asteiseen veteen maitojauhe, kermaviili, hiiva ja jauhot. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa ja sen jälkeen yli yön kylmiössä.
  2. Sekoita esitaikinan joukkoon taikinan muut aineet ja vaivaa taikinaksi.
  3. Anna taikina levätä 20 minuuttia ja sekoita sen jälkeen taikinaa nopeasti. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  4. Valmista taikinasta 70 g:n painoisia pyöreitä munkkeja. Nostata munkit.
  5. Paista munkit 175 asteisessa uppopaistorasvassa. Pyöritä sokerissa. Täytä jäähtyneet munkit täytteillä. Viimeistele pinta tomusokerilla.
  6. Kanelicurd täytettä käytettäessä pyöritä munkit kanelisokerissa.
kpl
g
4.8 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.