Värikäs kevätsalaatti

Valio Food Solutions

Värikäs kevätsalaatti

Ainekset30 annosta

2.500 kg
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
1.000 kg
0.800 kg
jäävuorisalaattia
0.212 kg
lollo rossoa

Kastike

0.500 kg
0.050 kg
0.003 kg
0.050 kg
mantelijauhetta
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Höyrytä vihanneksia n. 5 min. Mausta kuumat kasvikset suolalla ja pippurilla, jäähdytä. Valuta juustokuutiot ja leikkaa pesty ja valutettu salaatti. Lisää salaatin sekaan.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi ja tarjoa salaatin kastikkeena.
kpl
g
4.4 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g
Kalsium
88 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›