Värikäs kevätsalaatti

Värikäs kevätsalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Värikäs kevätsalaatti

Värikäs kevätsalaatti

Ainekset30 annosta

2.500 kg
pakastekasvissekoitusta
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
suolaa
1.000 kg
0.800 kg
jäävuorisalaattia
0.212 kg
lollo rossoa

Kastike

0.500 kg
0.050 kg
0.003 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
mantelijauhetta
0.003 kg
suolaa

Ohje

  1. Höyrytä vihanneksia n. 5 min. Mausta kuumat kasvikset suolalla ja pippurilla, jäähdytä. Valuta juustokuutiot ja leikkaa pesty ja valutettu salaatti. Lisää salaatin sekaan.
  2. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi ja tarjoa salaatin kastikkeena.
kpl
g
4.4 kg
77 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
77 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
77 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.