Vegaaninen "GN Poke Bowl"

Valio Food Solutions

Vegaaninen "GN Poke Bowl"

Vegaaninen "GN Poke Bowl"

Poke Bowl -komponentteja salaattipöytään tai lounaslinjastoon. Raikasta, värikästä, herkullista ja vegaanista.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

Harissa-coleslaw

0.050 kg
sinappia
0.025 kg
limemehua
0.075 kg
0.025 kg
harissa-tahnaa
0.250 kg
rypsiöljyä
0.007 kg
suolaa
1.000 kg
coleslaw-raastetta

Grillattu paprikasalaatti

1.000 kg
0.150 kg
0.025 kg
0.050 kg
oliiviöljyä
0.170 kg
punasipulia viipaloituna
0.010 kg
tuoretta minttua
0.050 kg
limemehua

Vihersalsa

0.500 kg
0.500 kg
0.030 kg
limemehua
0.020 kg
tuoretta korianteria
0.003 kg
suolaa
0.005 kg
sambal oelekia

Paahdettu bataattisalaatti

1.000 kg
0.070 kg
suolapähkinöitä
0.030 kg
limemehua
0.020 kg
seesamöljyä
0.010 kg
punaista chiliä hienonnettuna
0.002 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Umamipavut

0.500 kg
tuoreita sieniä , esim. siitakesieniä
0.025 kg
rypsiöljyä
0.100 kg
soijakastiketta
0.500 kg
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Baba Ganoush

1.000 kg
0.100 kg
oliiviöljyä
0.100 kg
0.100 kg
vegaanimajoneesia , valkosipulin makuista
0.100 kg
tahinia
0.100 kg
sitruunamehua
0.007 kg
suolaa
0.040 kg
tuoretta korianteria

Umamitahna

1.000 kg
tuoreita herkkusieniä
0.050 kg
rypsiöljyä
0.500 kg
tomaattimurskaa
0.500 kg
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.100 kg
soijakastiketta
0.050 kg
misotahnaa

Pikkelöidyt kirsikkatomaatit

0.300 kg
vettä
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
0.485 kg
kirsikkatomaatteja

Lisäksi

4.000 kg

Ohje

  1. Harissa-coleslaw

  2. Mittaa sinappi, limemehu, kaurajuoma ja harissatahna kapeaan, pystysuoraan astiaan. Lisää öljy ja poraa sauvasekoittimella emulsioksi. Mausta suolalla.
  3. Sekoita harissakastike coleslaw-raasteen joukkoon.
  4. Grillattu paprikasalaatti

  5. Paahda paprikat valkosipulin, veggieraasteen ja oliiviöljyn kanssa 250 °C uunissa n. 5-10 min. Jäähdytä.
  6. Mausta punasipulilla, hienonnetulla mintulla, suolalla ja limemehulla.
  7. Vihersalsa

  8. Paahda kesäkurpitsat ja herneet 250 °C uunissa n. 2-5 min. Jäähdytä nopeasti.
  9. Mausta limemehulla, korianterilla, suolalla ja sambal oelekilla.
  10. Paahdettu bataattisalaatti

  11. Paahda bataatit 250 °C uunissa, n. 5-10 min. Jäähdytä nopeasti.
  12. Mausta rouhituilla suolapähkinöillä, limemehulla, seesamöljyllä, chilillä, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita kevyesti.
  13. Umamipavut

  14. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes nesteet ovat irronneet. Lisää rypsiöljy ja soijakastike. Pyöräytä ja jäähdytä.
  15. Kuumenna pavut 100 °C höyryssä n. 2-5 min. Jäähdytä nopeasti.
  16. Sekoita sienet ja pavut keskenään ja mausta mustapippurilla.
  17. Baba Ganoush

  18. Paahda munakoisoviipaleita 250 °C uunissa n. 5 min.
  19. Aja kaikki raaka-aineet kutterissa tahnaksi.
  20. Umamitahna

  21. Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes nesteet ovat irronneet. Lisää rypsiöljy ja ruskista. Lisää tomaattipyree, pyöräytä ja lisää tomaattimurska ja kaurajuoma.
  22. Mausta soijakastikkeella ja misotahnalla, hauduta hetki ja aja tahnaksi. Jäähdytä.
  23. Pikkelöidyt kirsikkatomaatit

  24. Kiehauta vesi, sokeri ja etikka kattilassa. Jäähdytä.
  25. Leikkaa kirsikkatomaatit haluamaasi muotoon ja pikkelöi liemellä.
  26. Tarjoiluun

  27. Tarjoile falafelien kanssa.
  28. Kokoa kaikki komponentit linjastoon tai hyödynnä yksittäisinä osina salaatti- tai lounastarjontaasi.
kpl
g
11.0 kg
133 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
133 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
133 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›