Vegaaninen Jees-kakku

Vegaaninen Jees-kakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen Jees-kakku

Vegaaninen Jees-kakku

Hyydytetty juustokakku tyyppinen leivonnainen, vaikka vegaaninen niin silti kaikille sopiva herkku. Sano vain Jees!

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 kpl

Pohja

0.200 kg
digestivekeksejä
0.020 kg
ruokaöljyä
0.220 kg (1 kpl à 0.220 kg)

Täyte

0.200 kg
0.200 kg
0.250 kg
0.200 kg
0.004 kg
agar agar -jauhetta
0.854 kg (1 kpl à 0.854 kg)

Kuorrutus

0.100 kg
0.050 kg
0.150 kg (1 kpl à 0.150 kg)

Koristeluun

0.190 kg
tuoreita marjoja
0.190 kg (1 kpl à 0.190 kg)
1.414 kg (1 kpl à 1.414 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Jauha keksit ja lisää öljy.
  3. Painele muru seos ø 20 cm:n vuoan pohjalle.
  4. Täyte

  5. Vaahdota OG-Whipping
  6. Sulata vegegeeli-jauhe OG-Baristaan. Lämmitä n. 2 min.
  7. Yhdistä vaahto ja loput raaka-aineet.
  8. Vala massa keksimurujen päälle.
  9. Hyydytä seuraavaan päivään kylmässä.
  10. Kuorrutus

  11. Levitä ananas-passiontäytettä hyytyneen kakun pinnalle.
  12. Lämmitä kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja kuorruta kakku
  13. Koristelu

  14. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
1.4 kg
200 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
200 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
200 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.