Vegaaninen juhlakastike ja punajuuripihvit

Vegaaninen juhlakastike ja punajuuripihvit
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen juhlakastike ja punajuuripihvit

Vegaaninen juhlakastike ja punajuuripihvit

Ainekset15 annosta

2.000 kg
0.120 kg
maissitärkkelystä
0.800 kg
0.006 kg
suolaa
2.000 kg
0.100 kg
0.001 kg
pomeranssinkuorta jauhettuna
0.001 kg
jauhettua kanelia
0.250 kg
Valio glögiä
0.017 kg
persiljaa
2.000 kg

Ohje

  1. Kuumenna 3/4 kaurajuomasta. Sekoita loppu kaurajuoma ja maissitärkkelys keskenään ja suurusta sillä kuuma kaurajuoma. Lisää Veggieraaste ja suola, sekoita tasaiseksi.
  2. Sekoita 1/1 GN -pakissa perunaviipaleet, valkosipuli ja n. 2/3 osa kastikkeesta sekaisin. Paista 200 °C uunissa n. 20 min.
  3. Mausta loput kastikkeesta ripauksella pomeranssinkuorijauhetta ja kanelia. Lisää glögi ja hienonnettu persilja (voit myös soseuttaa persiljan sauvasekoittimella kastikkeen joukkoon). Mausta tarvittaessa suolalla.
  4. Paista punajuurikroketit uunissa kuumiksi ja tarjoile kastikkeen, valkosipuliperunoiden ja joulukurkujen kera.
kpl
g
6.8 kg
130 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
130 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›