Vegaaninen kakkupohja

Vegaaninen kakkupohja
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen kakkupohja

Vegaaninen kakkupohja

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

0.350 kg
0.010 kg
väkiviinaetikkaa
0.095 kg
ruokaöljyä
0.250 kg
sokeria
0.250 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
maissitärkkelystä
0.010 kg
leivinjauhetta
0.006 kg
suolaa
1.071 kg (3 kpl à 0.357 kg)
1.071 kg (3 kpl à 0.357 kg)

Ohje

  1. Sekoita barista, sokeri,etikka ja öljy.
  2. Yhdistä loput kuivat aineet ja lisää seokseen.
  3. Sekoita tasaiseksi.
  4. Annostele ø 18 cm:n voideltuihin vuokiin.
  5. Paista 180° C:ssa n. 20 min.
kpl
g
1.1 kg
313 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
313 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
313 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
51 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.