Vegaaninen Makaronivuoka

Vegaaninen Makaronivuoka
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vegaaninen Makaronivuoka

Vegaaninen Makaronivuoka

Mehukas ja helppo valmisteinen vegaaninen versio perinteisestä makaronilaatikosta.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset16 annosta

1.300 kg
1.300 kg
0.900 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
sarvimakaronia
0.026 kg
vähäsuolaista kasvisliemijauhetta
0.028 kg
suolaa
0.003 kg
rouhittua mustapippuria
0.006 kg
paprikajauhetta
0.100 kg

Ohje

  1. Annostele makaronit, sipulikuutiot, Gold & Green® Nyhtökaura® sekä Valio Oddlygood® Veggien raaste vuokaan, sekoita. Sekoita mausteet nesteiden joukkoon ja kaada liemi muiden ainesten päälle. Paista 130 asteessa noin 50 minuuttia , ruskista lopussa tarvittaessa 160 asteessa kuivapaistolla noin 5 minuuttia. Tarkista , että ruoka on hyytynyt. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.
kpl
g
5.0 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.