Vegaaninen mustikka-rosmariinikerroskiisseli

Valio Food Solutions

Vegaaninen mustikka-rosmariinikerroskiisseli

Ainekset15 annosta

Vaalea kiisseli

1.000 kg
0.130 kg
sokeria
0.030 kg
perunajauhoja
0.001 kg
kanelia
0.001 kg
kardemummaa
0.001 kg
vaniljajauhetta

Mustikka-rosmariinikiisseli

1.000 kg
0.030 kg
perunajauhoja
0.050 kg
sokeria
0.001 kg
suolaa
0.010 kg
tuoretta rosmariinia

Ohje

  1. Vaalea kiisseli

  2. Kuumenna 3/4 kaurajuomasta ja mausta sokerilla. Sekoita loput kaurajuomasta perunajauhojen kanssa ja suurusta sillä kiisseli.
  3. Mausta kanelilla, kardemummalla ja vaniljalla. Kaada kiisseli annoskippoihin ja jäähdytä kylmäksi.
  4. Mustikka-rosmariinikiisseli

  5. Kuumenna 3/4 mustikkakeitosta rosmariinin kanssa. Sekoita loput mustikkakeitosta perunajauhojen kanssa ja suurusta sillä kiisseli. Mausta sokerilla ja ripauksella suolaa.
  6. Nouki (tai siivilöi) rosmariini pois kiisselistä ja kaada kiisseli vaalean kiisselin päälle annoskippoihin. Jäähdytä kylmäksi.
kpl
g
2.3 kg
80 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
80 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
80 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›