Vegaaninen mustikkapiirakka

Vegaaninen mustikkapiirakka
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen mustikkapiirakka

Vegaaninen mustikkapiirakka

Herkullinen mustikkapiirakka täysin vegaanisena. Lounaan jälkiruoaksi tai vitriiniin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.500 kg
murotaikinapohjaa (vegaanista)
0.600 kg
0.200 kg
0.100 kg
sokeria

Lisäksi

0.250 kg
0.050 kg
vaahterasiirappia

Ohje

  1. Esipaista murotaikinapohja 1/2 GN -vuoassa 175 °C uunissa, n. 10 min.
  2. Levitä Oddlygood jäähtyneen piirakkapohjan päälle ja ripottele pinnalle sokeroidut mustikat.
  3. Paista 175° C uunissa n. 20 min. Tarjoile vaahterasiirapilla maustetun Oddlygood Whipping -vaahdon kera.
  4. HUOM! Voit myös tehdä "tuoreen" mustikkapiirakan samoilla raaka-aineilla niin, että täytät esipaistetun piirakkapohjan täytteillä ja tarjoilet sen sellasenaan.
kpl
g
1.5 kg
273 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
273 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
273 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.