Vegaaninen pizza Puttanesca

Vegaaninen pizza Puttanesca
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen pizza Puttanesca

Vegaaninen pizza Puttanesca

Ainekset8 annosta

0.830 kg
0.025 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg
0.100 kg
kivetöntä kalamata-oliivia
0.025 kg
kaprista
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.010 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Ripottele pannupizzapohjan päälle valkosipulit, veggieraaste, munakoisot ja paprikat. Paista 225 °C uunissa n. 10 min. Viimeistele oliiveilla, kapriksilla, basilikalla ja mustapippurilla.
kpl
g
1.5 kg
169 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
169 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
169 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›