Vegaaninen porkkanakakku

Vegaaninen porkkanakakku
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen porkkanakakku

Vegaaninen porkkanakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset48 kpl

Pohja

1.000 kg
vehnäjauhoja
0.410 kg
sokeria
0.350 kg
fariinisokeria
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.020 kg
suolaa
0.005 kg
kardemummaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.010 kg
jauhettua kanelia
0.080 kg
hasselpähkinärouhetta
0.266 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
1.000 kg
1.000 kg
Valio porkkanaraastetta
4.231 kg (48 kpl à 0.088 kg)

Kuorrute

0.800 kg
0.500 kg
1.300 kg (48 kpl à 0.027 kg)

Koristelu

0.080 kg
hasselpähkinärouhetta
0.080 kg (48 kpl à 0.002 kg)
5.611 kg (48 kpl à 0.117 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet ja porkkanaraaste sekaan ja sekoita sekaisin. Kaada 58 x 43 cm:n vuokaan.
  3. Paista 180°C:ssa n. 30 min. Jäähdytä pohja.
  4. Kuorrute

  5. Vaahdota easy whipping.
  6. Lisää vanilja bake & Dessert ja sekoita tasaiseksi
  7. Kuorruta porkkanalevy pursottamalla kuorrute pinnalle.
  8. Leikkaa paloiksi ja koristele pähkinärouheella.
kpl
g
5.8 kg
297 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
297 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
297 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.