Vegaaninen pyttipannu

Vegaaninen pyttipannu
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vegaaninen pyttipannu

Vegaaninen pyttipannu

Herkullinen vegaaninen pyttipannu jossa käytetty Gold & Green vegekuutioita. Reseptillä myös Sydänmerkki.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset12 annosta

2.500 kg
0.212 kg
pakastesipulikuutioita
0.750 kg
0.021 kg
suolaa
0.003 kg
mustapippurirouhetta
0.006 kg
paprikajauhetta
0.070 kg
rypsiöljyä

Ohje

  1. Punnitse peruna- ja sipulikuutiot GN-vuokaan. Annostele rypsiöljy ja mausteet päälle, sekoita kevyesti. Paista 160 asteessa kuivapaistolla noin 25 minuuttia. Sekoita kevyesti ja lisää Golden & Green vegekuutiot päälle. Jatka paistoa noin 15 minuuttia.
  2. Resepti mitoitettu yhteen 1/1 65 mm GN-vuokaan.

kpl
g
3.6 kg
101 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
101 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.