Vegaaninen ragupohja

Vegaaninen ragupohja
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vegaaninen ragupohja

Vegaaninen ragupohja

Vegaaninen ragupohja, joka on helposti muunneltavissa valitun proteiinin myötä. Nopea versio sekasyöjille valmistuu käden käänteessä käyttäen valmista Sauce Espagnolea.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

0.100 kg
rypsiöljyä
0.425 kg
sipulia , brunoise
0.375 kg
varsiselleriä , brunoise
0.400 kg
porkkanaa , brunoise
0.020 kg
valkosipulia , hienonnettuna
0.100 kg
tomaattipyreetä
0.500 kg
punaviiniä
2.000 kg
sienilientä , Sooci
0.050 kg
balsamicoa
0.005 kg
suolaa
0.002 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Freesaa hienonnetut kasvikset öljyssä. Freesaa vielä hetki tomaattipyreen kanssa. Lisää viini ja hauduta, kunnes neste on melkein haihtunut. Lisää sieniliemi ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes jäljellä on enää puolet. Mausta balsamicolla, suolalla ja mustapippurilla
  2. VINKKI - Nopea versio sekasyöjille: Freesaa kasviksia rypsiöljyssä, lisää Soocin Sauce Espagnole -kastikepohja ja kiehauta. Mausta tarvittaessa punaviinillä, balsamicolla, mustapippurilla ja suolalla.
  3. Lisää pohjaan haluamaasi proteiinia ja tarjoile tagliatelle-pastan kera.
kpl
g
3.0 kg
46 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
46 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
46 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.