Vegaaninen ragupohja, joka on helposti muunneltavissa valitun proteiinin myötä. Nopea versio sekasyöjille valmistuu käden käänteessä käyttäen valmista Sauce Espagnolea.
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Vegaaninen ragupohja, joka on helposti muunneltavissa valitun proteiinin myötä. Nopea versio sekasyöjille valmistuu käden käänteessä käyttäen valmista Sauce Espagnolea.
0.100 kg | rypsiöljyä |
0.425 kg | sipulia , brunoise |
0.375 kg | varsiselleriä , brunoise |
0.400 kg | porkkanaa , brunoise |
0.020 kg | valkosipulia , hienonnettuna |
0.100 kg | tomaattipyreetä |
0.500 kg | punaviiniä |
2.000 kg | sienilientä , Sooci |
0.050 kg | balsamicoa |
0.005 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.