Vegaaninen Red Velvet

Vegaaninen Red Velvet
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen Red Velvet

Vegaaninen Red Velvet

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset42 kpl

Pohja

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.040 kg
kaakaojauhetta
0.020 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.266 kg
rypsiöljyä
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
1.000 kg
0.010 kg
punaista elintarvikeväriä
3.131 kg (42 kpl à 0.075 kg)

Kuorrute

0.400 kg
0.250 kg
0.650 kg (42 kpl à 0.015 kg)

Koristelu

0.760 kg
tuoreita marjoja
0.760 kg (42 kpl à 0.018 kg)
4.541 kg (42 kpl à 0.108 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin. Kaada 58 x 43 cm:n vuokaan.
  3. Paista 180°C:ssa n. 30 min. Jäähdytä pohja.
  4. Kuorrute

  5. Vaahdota easy whipping.
  6. Lisää vanilja bake & Dessert ja sekoita tasaiseksi
  7. Leikkaa levy puoliksi. Täytä ja kuorruta kuorrutteella.
  8. Leikkaa paloiksi ja koristele marjoilla.
kpl
g
4.6 kg
254 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
254 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.