Vegaaninen Suklaa Panna Cotta

Vegaaninen Suklaa Panna Cotta
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vegaaninen Suklaa Panna Cotta

Vegaaninen Suklaa Panna Cotta

Täyteläinen tumma suklaa maistuu vahvasti tässä herkullisessa jälkiruoassa. Soveltuu joko lounaan jälkiruokapöytään vuokaan koottuna, tai annoskipoissa vaikka dinnerin päätteksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.750 kg
Valio Oddlygood® Barista kaurajuomaa

tai kgValio Oddlygood® Barista kaurajuomaa appelsiini-brownie
0.100 kg
muscovado sokeria
0.002 kg
suolaa
0.008 kg
Dr. Oetker vegegel -jauhetta
0.750 kg
0.400 kg
tummaa suklaata , vegaanista

Ohje

  1. Kiehauta kaurajuoma, muscovado, suola ja vegegel-jauhe keskenään.
  2. Sulata suklaa Easy Whippingin joukkoon miedolla lämmöllä, koko ajan sekoittaen, omassa kattilassa.
  3. Sekoita massat keskenään ja kaada pikaisesti 1/2 65 GN -vuokaan, tai annoskippoihin.
  4. Hyydytä kylmässä vähintään 2-3 h. Tarjoile esim. vegaanisen keksimurun, appelsiinisegmenttien ja vaniljalla/appelsiinihillolla maustetun Whipping -vaahdon kera.
  5. VINKKI: Voita maustaa panna cottan appelsiini-suklaan makuiseksi käyttämällä appelsiini-brownien makuista Baristaa, naturelin sijaan.
kpl
g
2.0 kg
241 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
241 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
241 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.