Vegaaninen suklaacupcake

Vegaaninen suklaacupcake
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaninen suklaacupcake

Vegaaninen suklaacupcake

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset69 kpl

Pohja

0.950 kg
vehnäjauhoja
0.755 kg
sokeria
0.070 kg
kaakaojauhetta
0.021 kg
ruokasoodaa
0.019 kg
leivinjauhetta
0.013 kg
suolaa
0.020 kg
vaniljasokeria
0.266 kg
rypsiöljyä
1.000 kg
vahvaa kahvia
0.030 kg
väkiviinaetikkaa
3.144 kg (69 kpl à 0.046 kg)

Täyte

1.100 kg
1.100 kg (69 kpl à 0.016 kg)

Mousse

0.300 kg
tummaa suklaata
0.300 kg
Valio Oddlygood® Easy Cooking tuotetta
0.300 kg
0.500 kg
1.400 kg (69 kpl à 0.020 kg)
5.644 kg (69 kpl à 0.082 kg)

Ohje

  1. Taikina

  2. Sekoita kuivat aineet sekaisin. Kaada nesteet sekaan ja sekoita sekaisin.
  3. Annostele muffinssi vuokiin.
  4. Paista 180°C:ssa n. 20 min.
  5. Täytä pohjat heti paiston jälkeen ananas-passiontäytteellä.
  6. Mousse

  7. Kiehauta OG cooking ja lisää suklaan joukkoon.
  8. Sekoita tasaiseksi.
  9. Lisää OG bake&dessert ja sekoita tasaiseksi.
  10. Vaahdota OG whipping ja yhdistä suklaa seokseen. Sekoita tasaiseksi.
  11. Vaahdota OG whipping ja yhdistä suklaa seokseen. Sekoita tasaiseksi.
  12. Koristelu

  13. Pursota mousse pinnalle.
  14. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
5.6 kg
274 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
274 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
274 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.