Vegaaniset cupcaket

Vegaaniset cupcaket
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vegaaniset cupcaket

Vegaaniset cupcaket

Runsailla täytteillä ja parhaalla kuorrutteella syntyvät mehevimmät cupcaket. Helppoa ja nopeaa valmistaa.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset47 kpl

0.700 kg
0.500 kg
sokeria
0.200 kg
ruokaöljyä
0.500 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
maissitärkkelystä
0.020 kg
leivinjauhetta
0.012 kg
suolaa
2.132 kg (47 kpl à 0.045 kg)

Täyte

0.750 kg
0.750 kg (47 kpl à 0.016 kg)

Mousse

0.500 kg
0.300 kg
0.800 kg (47 kpl à 0.017 kg)

Pinnalle

0.600 kg
0.100 kg
vadelmapyreetä
0.700 kg (47 kpl à 0.015 kg)

Koristeluun

0.050 kg
tummaa suklaata
0.300 kg
tuoreita vadelmia
0.350 kg (47 kpl à 0.007 kg)
4.732 kg (47 kpl à 0.101 kg)

Ohje

  1. Pohjat

  2. Sekoita barista, sokeri ja öljy.
  3. Yhdistä loput kuivat aineet ja lisää seokseen.
  4. Sekoita tasaiseksi.
  5. Annostele muffinssi vuokiin.
  6. Paista 180°C:ssa n. 20 min.
  7. Täyttäminen

  8. Pursota pohjiin vadelmatäytettä heti paiston jälkeen .
  9. Koristelu

  10. Vaahdota OGwhipping ja mausta vadelmatäytteellä.
  11. Pakasta .
  12. Kuumenna kirkaskuumahyytelö ja vadelmapyre 70°C:een.
  13. Dippaa leivokset hyytelöön.
  14. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
4.4 kg
235 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
235 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
235 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.