Vege-piirakka

Valio Food Solutions

Vege-piirakka

Kaura, porkkana ja bataatti. Oddlygood yhdistää maut ja tekeen mehevän rakenteen, joka maistuu kaikille.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Täyte

1.000 kg
0.500 kg
kaurahiutaleita
0.700 kg
0.200 kg
bataattia
0.200 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.020 kg
suolaa
0.050 kg
tummaa siirappia
2.670 kg (60 kpl à 0.045 kg)

Kuori

0.350 kg
kaurajauhoja
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.060 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.006 kg
suolaa
0.300 kg
0.816 kg (60 kpl à 0.014 kg)

Paiston jälkeen

0.150 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.150 kg (60 kpl à 0.003 kg)
3.636 kg (60 kpl à 0.061 kg)

Ohje

  1. Valmista täyte sekoitamalla kaikki raaka-aineet sekaisin. Anna tekeytyä pari tuntia.
  2. Sekoita taikina.
  3. Kauli taikina ohueksi ja leikkaa aihioiksi.
  4. Täytä pohjat ja rypytä.
  5. Paista 240°:ssa kauniin ruskeiksi ja voitele kuumana öljyllä.
kpl
g
3.6 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›