Vege-piirakka

Vege-piirakka
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Vege-piirakka

Vege-piirakka

Kaura, porkkana ja bataatti. Oddlygood yhdistää maut ja tekeen mehevän rakenteen, joka maistuu kaikille.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset60 kpl

Täyte

1.000 kg
Valio Oddlygood® kaurajuomaa
0.500 kg
kaurahiutaleita
0.700 kg
0.200 kg
bataattia
0.200 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.020 kg
suolaa
0.050 kg
tummaa siirappia
2.670 kg (60 kpl à 0.045 kg)

Kuori

0.350 kg
kaurajauhoja
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.060 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.006 kg
suolaa
0.300 kg
Valio Oddlygood® kaurajuomaa
0.816 kg (60 kpl à 0.014 kg)

Paiston jälkeen

0.150 kg
kylmäpuristettua rypsiöljyä
0.150 kg (60 kpl à 0.003 kg)
3.636 kg (60 kpl à 0.061 kg)

Ohje

  1. Valmista täyte sekoitamalla kaikki raaka-aineet sekaisin. Anna tekeytyä pari tuntia.
  2. Sekoita taikina.
  3. Kauli taikina ohueksi ja leikkaa aihioiksi.
  4. Täytä pohjat ja rypytä.
  5. Paista 240°:ssa kauniin ruskeiksi ja voitele kuumana öljyllä.
kpl
g
3.6 kg
229 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
229 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
229 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›