Vegenugetit ja mango-currydippi

Vegenugetit ja mango-currydippi
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vegenugetit ja mango-currydippi

Vegenugetit ja mango-currydippi

Herkulliset ja rapeat Gold & Green vegenugetit maistuvat hedelmäisen currydipin kera.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset30 annosta

Mango-currydippi

0.800 kg
0.180 kg
mangososetta
0.007 kg
currya
0.005 kg
suolaa
0.015 kg
hienoa sokeria

Vegenugetit

4.000 kg

Ohje

  1. Sekoita Valio Turkkilaisen Ruokajogurtin joukkoon muut dipin raaka-aineet. Tarkista maku ja anna tekeentyä muutaman tunnin tai yön yli ennen tarjoilua.
  2. Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan.
kpl
g
5.0 kg
226 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
226 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
226 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
1,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.