Siirry sisältöön
Vegenugetit ja mango-currydippi
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Vegenugetit ja mango-currydippi

Herkulliset ja rapeat Gold & Green vegenugetit maistuvat hedelmäisen currydipin kera.

Vegenugetit ja mango-currydippi

Ainekset

Mango-currydippi

Vegenugetit


Ohje

  1. Sekoita Valio Turkkilaisen Ruokajogurtin joukkoon muut dipin raaka-aineet. Tarkista maku ja anna tekeentyä muutaman tunnin tai yön yli ennen tarjoilua.
  2. Paista nugetit pakkauksen ohjeen mukaan.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 363 kcal
Proteiini 21 g
Hiilihydraatti 18,3 g
Rasva 21,6 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 5,9 g
Suola 2,5 g
Kalsium 15,7 mg
D-vitamiini 2,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 219 kcal
Proteiini 12,7 g
Hiilihydraatti 11 g
Rasva 13 g
Tyydyttynyt rasva 1,7 g
Ravintokuitu 3,6 g
Suola 1,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search