Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Vehnäsämpylä
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Vehnäsämpylä
Vehnäsämpylä
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
38 kpl
1.000 kg
vettä
0.060 kg
Valio rasvatonta maitojauhetta
0.025 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.035 kg
Valio voita
1.700 kg
vehnäjauhoja
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)
Ohje
Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
Leivo taikinasta sämpylöitä
Nostata sämpylät. Paista sämpylät 210 asteisessa uunissa noin 14 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.9 kg
234
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio rasvaton maitojauhe high heat 20 kg
Valio voi 4x5 kg HYLA®
Ravintosisältö annoksessa
Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›