Vehnäsämpylä

Vehnäsämpylä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Vehnäsämpylä

Vehnäsämpylä

Ainekset38 kpl

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.035 kg
1.700 kg
vehnäjauhoja
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta sämpylöitä
  3. Nostata sämpylät. Paista sämpylät 210 asteisessa uunissa noin 14 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
2.9 kg
234 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›