Vehnäsämpylä

Valio Food Solutions

Vehnäsämpylä

Ainekset38 kpl

1.000 kg
vettä
0.060 kg
0.025 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.035 kg
1.700 kg
vehnäjauhoja
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)
2.900 kg (38 kpl à 0.076 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta sämpylöitä
  3. Nostata sämpylät. Paista sämpylät 210 asteisessa uunissa noin 14 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
2.9 kg
234 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›