Venäläinen kanasalaatti

Valio Food Solutions

Venäläinen kanasalaatti

Ainekset15 annosta

1.000 kg
keitettyä perunaa kuutioina
0.200 kg
suolakurkkua kuutioina
0.500 kg
0.200 kg
0.300 kg
0.100 kg
kivettömiä kalamata-oliiveja
0.090 kg
kapriksia

kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.020 kg
Worcestershire-kastiketta
0.010 kg
suolaa
0.015 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.010 kg

koristeeksi

0.267 kg
keitettyjä kananmunia

Ohje

  1. Sekoita kuutioidut aineet keskenään ja mausta kastikkeella. Koristele kanamunilla.
kpl
g
2.7 kg
130 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Kalsium
106 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.