Venäläinen kanasalaatti

Venäläinen kanasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Venäläinen kanasalaatti

Venäläinen kanasalaatti

Ainekset15 annosta

1.000 kg
keitettyä perunaa kuutioina
0.200 kg
suolakurkkua kuutioina
0.500 kg
0.200 kg
kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
0.300 kg
0.100 kg
kivettömiä kalamata-oliiveja
0.090 kg
kapriksia

kastike

0.200 kg
0.100 kg
0.020 kg
Worcestershire-kastiketta
0.010 kg
suolaa
0.015 kg
limetti- tai sitruunamehua
0.010 kg

koristeeksi

0.267 kg
keitettyjä kananmunia

Ohje

  1. Sekoita kuutioidut aineet keskenään ja mausta kastikkeella. Koristele kanamunilla.
kpl
g
2.7 kg
130 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
130 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.