Vihreä kaalishakshuka

Vihreä kaalishakshuka
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Vihreä kaalishakshuka

Vihreä kaalishakshuka

Vihreä shakshuka syntyy GN-vuossa kauden tuoreista yrteistä, herneistä ja paahdetusta kaalista. Raa'at kananmunat kypsyvät uunissa seoksen koloissa ja antavat ruoalle runsautta ja kauniin ulkonäön. Tähän asiakkaat ihastuvat taatusti!

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

1.600 kg
valkokaalia suikaloituna
0.200 kg
babypinaattia , tai vuonankaalia tai paksoita
0.030 kg
rypsiöljyä

Lisäksi

0.800 kg
kotimaisia pakasteherneitä sulatettuna
0.500 kg
vettä
0.100 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.020 kg
tuoretta minttua hienonnettuna
0.020 kg
suolaa
0.534 kg
luomu kananmunaa

Ohje

  1. Kuullota kaalisuikaleet ja pinaatti, vuonankaali tai hienonnettu paksoi öljyssä. Kumoa GN-vuokaan.
  2. Soseuta sulatetut herneet ja lisää joukkoon vesi, hienonnetut yrtit ja suola. Sekoita kaaliseokseen.
  3. Tee kaaliseokseen kymmenen koloa. Valuta koloihin kymmenen kananmunan valkuaiset. Säästä keltuaiset.
  4. Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes valkuaiset ovat hyytyneet. Valuta valkuaisten päälle keltuaiset. Kypsennä edelleen muutama minuutti. Keltuaisten tulisi olla hieman juoksevia sisältä. Mausta halutessasi kananmunien pinta vielä suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti.
kpl
g
3.0 kg
52 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
52 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
52 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.