Vihreä lohikeitto

Vihreä lohikeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
87 kcal / 100g
Klassinen lohikeitto saa kauniin vihreän värin liemen kanssa soseutetuista herneistä. Tarjoile keitto Valio riisivatruskojen kera.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg kalalientä
1,000 kg Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13% laktoositon
0,200 kg Food Service sipulikuutioita
0,500 kg Valio herneitä
1,500 kg Valio perunakuutioita
0,500 kg fenkolia
1,500 kg Valio kirjolohikuutioita
0,050 kg hienonnettua tilliä
0,100 kg sitruunamehua
Maustamiseen
  raastettua sitruunankuorta
  suolaa maun mukaan
  mustapippuria myllystä
Lisäksi
0,900 kg Valio riisivatruskoja
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta kalaliemi, ruokakerma ja sipulit kattilassa tai padassa. Lisää jäiset herneet ja sitruunankuori ja soseuta sauvasekoittimella.

  • Lisää perunat ja fenkoli, kypsennä. Lisää lohikuutiot, kypsennä. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.

  • Tarjoile riisivatruskojen kera.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!