Vihreä lohikeitto

Valio Food Solutions

Vihreä lohikeitto

Klassinen lohikeitto saa kauniin vihreän värin liemen kanssa soseutetuista herneistä. Tarjoile keitto Valio riisivatruskojen kera.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.000 kg
kalalientä
1.000 kg
0.200 kg
0.500 kg
1.500 kg
0.500 kg
fenkolia
1.500 kg
0.050 kg
hienonnettua tilliä
0.100 kg
sitruunamehua

Maustamiseen

0.000 kg
raastettua sitruunankuorta
0.000 kg
suolaa maun mukaan
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Lisäksi

0.900 kg

Ohje

  1. Kiehauta kalaliemi, ruokakerma ja sipulit kattilassa tai padassa. Lisää jäiset herneet ja sitruunankuori ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää perunat ja fenkoli, kypsennä. Lisää lohikuutiot, kypsennä. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  3. Tarjoile riisivatruskojen kera.
kpl
g
7.9 kg
87 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
87 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
87 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
13 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.