Siirry sisältöön
Vihreä lohikeitto
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Vihreä lohikeitto

Klassinen lohikeitto saa kauniin vihreän värin liemen kanssa soseutetuista herneistä. Tarjoile keitto Valio riisivatruskojen kera.

Vihreä lohikeitto

Ainekset

Maustamiseen

  • 0 kg raastettua sitruunankuorta
  • 0 kg suolaa maun mukaan
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Lisäksi


Ohje

  1. Kiehauta kalaliemi, ruokakerma ja sipulit kattilassa tai padassa. Lisää jäiset herneet ja sitruunankuori ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää perunat ja fenkoli, kypsennä. Lisää lohikuutiot, kypsennä. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla.
  3. Tarjoile riisivatruskojen kera.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 392 kcal
Proteiini 21,3 g
Hiilihydraatti 29,5 g
Rasva 20,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,1 g
Kalsium 47 mg
D-vitamiini 1,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 99 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 5,3 g
Tyydyttynyt rasva 0,9 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • raastettua sitruunankuorta
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search