Viikuna-juustofocaccia

Viikuna-juustofocaccia
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Viikuna-juustofocaccia

Viikuna-juustofocaccia

Ainekset10 annosta

0.250 kg
vettä
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.100 kg
durumvehnäjauhoja
0.003 kg
suolaa
0.020 kg
hiivaa
0.050 kg
oliiviöljyä
0.000 kg
tuoretta viikunaa
0.000 kg

Ohje

  1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää jauhot, suola ja oliiviöljy. Vaivaa taikina n. 20 minuuttia ja anna levätä liinan alla 30 minuuttia.
  2. Kaulitse taikina levyksi ja laita oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan. Painele sormilla koloja taikinaa ja ripottele viipaloidut viikunat, juustoraaste, rosmariini ja painele niitä hieman taikinan sisään. Laita suola ja oliiviöljyä viimeiseksi päälle.
  3. Kohota 30 minuuttia ja paista 200 asteessa n. 20 - 30 minuuttia.
kpl
g
0.7 kg
269 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
269 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
269 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.