Viikunahilloke

Viikunahilloke

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
194 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,250 kg kuivattuja viikunoita
0,100 kg punaviiniä
0,002 kg vaniljatankoa
0,010 kg kanelitankoa
0,050 kg juoksevaa hunajaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Halkaise vaniljatanko pituussuunnassa ja raaputa siemenet ulos. Laita siemenet ja tangon palat kattilaan. Lisää muut aineet. Anna kiehua hiljalleen n. 20 min.

  • Tarjoa hilloketta juustojen kanssa.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!