Viikunamarmeladi

Valio Food Solutions

Viikunamarmeladi

Ainekset56 annosta

0.500 kg
kuivattuja viikunoita
0.500 kg
kuivattuja aprikooseja
0.600 kg
0.320 kg
hillosokeria

Ohje

  1. Poista viikunoista kovat kannat. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja siirrä kattilaan. Sekoita joukkoon muut aineet.
  2. Keitä hiljalleen välillä sekoitellen n. 20 min.
  3. Jäähdytä ja kaada puhtaaseen lasipurkkiin. Tarjoa juuston kera.
Vinkki

Vinkki

Jos teet marmeladin kuivista ja kovista viikunoista ja aprikooseista, lisää omenatäysmehun määrää 1 dl :lla. Marmeladi säilyy kylmiössä puhtaassa lasipurkissa useamman viikon ajan
kpl
g
1.7 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,0 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,0 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›