Viikunamarmeladi

Viikunamarmeladi

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
195 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,500 kg kuivattuja viikunoita
0,500 kg kuivattuja aprikooseja
0,600 kg Valio omenatäysmehua
0,320 kg hillosokeria
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Poista viikunoista kovat kannat. Leikkaa hedelmät pieniksi paloiksi ja siirrä kattilaan. Sekoita joukkoon muut aineet.

  • Keitä hiljalleen välillä sekoitellen n. 20 min.

  • Jäähdytä ja kaada puhtaaseen lasipurkkiin. Tarjoa juuston kera.

VINKKI
  • Jos teet marmeladin kuivista ja kovista viikunoista ja aprikooseista, lisää omenatäysmehun määrää 1 dl :lla.

  • Marmeladi säilyy kylmiössä puhtaassa lasipurkissa useamman viikon ajan

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!