Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Viiriäisen uppomuna
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Viiriäisen uppomuna
Viiriäisen uppomuna
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Vuoden Kokki
Ammattikeittiö
Ainekset
4 annosta
0.080 kg
viiriäisen munia
1.000 kg
vettä
0.100 kg
väkiviinaetikkaa
Ohje
Kuori viiriäisen munat suoraan etikkaan ja samaan aikaan kiehauta vesi kattilassa.
Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja lisää joukkoon etikka ja munat.
Laske kattilan lämpöä niin ettei vesi kiehu kunnolla ja kypsennä munia 1,5 min. Nostele munat kattilasta suoraan jääveteen.
** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
0.1 kg
Gluteeniton
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
13
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Ravintosisältö annoksessa
Energia
13 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
13 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy