Viiriäisen uppomuna

Viiriäisen uppomuna
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Viiriäisen uppomuna

Viiriäisen uppomuna

Ainekset4 annosta

0.080 kg
viiriäisen munia
1.000 kg
vettä
0.100 kg
väkiviinaetikkaa

Ohje

  1. Kuori viiriäisen munat suoraan etikkaan ja samaan aikaan kiehauta vesi kattilassa.
  2. Pyöräytä lusikalla veteen pyörre ja lisää joukkoon etikka ja munat.
  3. Laske kattilan lämpöä niin ettei vesi kiehu kunnolla ja kypsennä munia 1,5 min. Nostele munat kattilasta suoraan jääveteen.
  4. ** Vuoden kokki 2011 Henri Kotkavuori on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
Lisukkeeksi
Kylmäsavulohta ja kermaista perunasalaattia
kpl
g
0.1 kg
13 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
13 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
13 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
0 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.