Viljainen lohisalaatti

Viljainen lohisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Viljainen lohisalaatti

Viljainen lohisalaatti

Ainekset10 annosta

0.300 kg
vehnänjyviä (esim. Elby)
0.000 kg
vettä , suolaa
0.400 kg
0.006 kg
sitruunapippuria (sis. suolaa)
0.500 kg
pakastekasvissekoitusta
0.300 kg
0.001 kg
mustapippurirouhetta

Kastike

0.600 kg
0.300 kg
0.045 kg
omenaviinietikkaa
0.048 kg
sinappia
0.040 kg
sokeria

Ohje

  1. Keitä vehnänjyviä suolalla maustetussa vedessä n. 15 min. Valuta ja jäähdytä hyvin.
  2. Mausta jäiset lohikuutiot sitruunapippurilla ja kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 15 min.
  3. Höyrytä kasviksia n. 5 min ja valuta hyvin. Yhdistä salaatin ainesosat hyvin jäähdytettyinä ja mausta mustapippurilla.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset tasaiseksi seokseksi ja tarjoa salaatin kanssa erikseen.
kpl
g
2.9 kg
171 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
171 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
11 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.