Viskillä glaseerattua kinkkua

Viskillä glaseerattua kinkkua
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Viskillä glaseerattua kinkkua

Viskillä glaseerattua kinkkua

Tänä vuonna joululounaan noutopöydän kunkku, eli joulukinkku glaseerataan herkullisella viskiglaseerauksella ja pinnalle lisätään paahdettua joulumausteilla maustettua mantelirouhetta.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Glaseeraus

0.100 kg
viskiä
0.100 kg
ruskeaa sokeria
0.200 kg
vaahterasiirappia
0.010 kg
punaviinietikkaa
0.030 kg
soijakastiketta

Pinnalle

0.100 kg
mantelirouhetta
0.001 kg
suolaa
0.001 kg
neilikkaa , jauhettuna
0.001 kg
kardemummaa
0.020 kg
tuoretta timjamia

Kinkku

1.500 kg
kypsää joulukinkkua viipaleina

Ohje

  1. Glaseeraus

  2. Laita glaseerauksen ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä noin puoleen määrästä.
  3. Pinnalle

  4. Paahda kuumalla pannulla mantelirouhetta ja kuivamausteita.
  5. Kinkku

  6. Lado kinkkuviipaleet GN-vuokaan ja kuumenna. Lisää pinnalle glaseeraus ja kuumenna vielä hetki. Lisää glaseerausta ja pinnalle paahdettua mantelirouhetta sekä tuoretta timjamia.
kpl
g
1.8 kg
163 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
163 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
163 kcal
Proteiini
14 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.