Tänä vuonna joululounaan noutopöydän kunkku, eli joulukinkku glaseerataan herkullisella viskiglaseerauksella ja pinnalle lisätään paahdettua joulumausteilla maustettua mantelirouhetta.
Aimo yhteistyöresepti
Tänä vuonna joululounaan noutopöydän kunkku, eli joulukinkku glaseerataan herkullisella viskiglaseerauksella ja pinnalle lisätään paahdettua joulumausteilla maustettua mantelirouhetta.
Glaseeraus | |
---|---|
0.100 kg | viskiä |
0.100 kg | ruskeaa sokeria |
0.200 kg | vaahterasiirappia |
0.010 kg | punaviinietikkaa |
0.030 kg | soijakastiketta |
Pinnalle | |
0.100 kg | mantelirouhetta |
0.001 kg | suolaa |
0.001 kg | neilikkaa , jauhettuna |
0.001 kg | kardemummaa |
0.020 kg | tuoretta timjamia |
Kinkku | |
1.500 kg | kypsää joulukinkkua viipaleina |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.