Voibroileri ("Butter Chicken")

Voibroileri ("Butter Chicken")
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Voibroileri ("Butter Chicken")

Voibroileri ("Butter Chicken")

Tämä Aasian klassikko ei esittelyjä kaipaa. Voi kietoo uskomattoman hienosti kaikki tarkkaan valittujen raaka-aineiden aromit yhteen ja luo täydellisen symbioosin syvyyttä ja koukuttavan hyvää herkullisuutta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.510 kg
pakastesipulikuutioita
0.100 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.040 kg
0.050 kg
inkivääritahnaa
0.010 kg
kardemummaa
0.008 kg
juustokuminaa
0.006 kg
chilijauhetta
0.004 kg
kanelia
0.002 kg
jauhettua korianteria
0.030 kg
sokeria
0.010 kg
suolaa
2.000 kg
tomaattimurskaa
0.500 kg
0.030 kg
tuoretta korianteria
1.750 kg
kypsää broilerin rintafileetä, pakaste

Ohje

  1. Freesaa sipulit ja mausteet voissa.
  2. Lisää tomaattimurska ja hauduta hetki. Lisää voi ja tuore korianteri ja soseuta.
  3. Leikkaa broileri rouheiksi paloiksi ja lisää kastikkeeseen. Hauduta n. 30 min. Tarjoile esim. basmatiriisin kera.
kpl
g
4.5 kg
157 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
157 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.