Siirry sisältöön
Voihanpulla

Voihanpulla

Voihanpulla

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,450 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,800 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,800 kg vehnäjauhoja

Voiteluun

  • 0,300 kg keltuaisia
  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 min.
  2. Leivo taikinasta 60 g:n painoisia pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  3. Tee voiteluaine sekoittamalla sula voi ja keltuaiset keskenään. Voitele pullat em. seoksella kahteen kertaan. Anna pinnan kuivahtaa. Paista pullat 200 asteisessa uunissa noin 15 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 233 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 27,8 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,5 g
Kalsium 25,3 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 354 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 42,1 g
Rasva 16,8 g
Tyydyttynyt rasva 9 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search